Gratis levering i dag

FORSKNING & STUDIER


Siden Suki Mat's opfindelse i 2009 er der skrevet tre forskningsartikler om effektiviteten af ​​akupressurmåtter. Du kan få adgang til alle tre artikler i nedenstående links, og vi har fremhævet de mest spændende fund.
 
FORSKNING 1 - REFLEXO-TERAPI MED MEKANISK CUTANE STIMULATION

Fordelene rapporteret af 200 deltagere efter 2 ugers regelmæssig brug:
  • Smertelindring 98%
  • Forbedret søvn 94%
  • Afslapning 96%
  • Forbedrede energiniveau 81%

Fuld undersøgelse her

FORSKNING 2 - AFSLUKKER DET AF EN TILBEHØRINGSMAT PÅVIRKENDE EFFEKTER? EN RANDOMISERET KONTROLLERET PILOTSTUDIE

Denne undersøgelse involverede 36 deltagere med langvarig nakke- og rygspænding

Denne undersøgelse fandt signifikant forbedring i spidsintensitet ved regelmæssig brug af akupressuremåtter. Der var også et markant fald i antallet af smertefulde områder, som patienterne havde i de 3 uger, de brugte måtten. Der blev også indikeret, at der var forbedringer i stress, angst og depression blev mindre, og at der blev observeret små stigninger i optimisme og energi.

Fuld undersøgelse her

FORSKNING 3 - AFSLAPPENDE PÅ EN SENG AF HEGN: EN UDFYLDENDE STUDIE AF VIRKNINGERNE PÅ DEN AUTONOMISKE, CARDIOVASKULÆRE OG RESPIRATORISKE SYSTEMER OG SALIVA CORTISOL

Svensk klinisk forsøg med 32 deltagere

Denne undersøgelse målte fysiologiske virkninger og fandt øget rygstemperatur (indikerer øget cirkulation), sænkede hjerterytme (indikerer afslapning) og reduceret subjektiv ubehagsklassificering. Sympatiske, derefter parasympatiske nervesystemaktiviteter blev observeret.