Gratis levering i dag

Ofte Stillede Spørgsmål


OM SUKI

Hvad bruges Suki Mat til?
Suki Mat bruges som wellnessværktøj til generel sundhed og vitalitet. Oftest bruges det til at understøtte dyb søvn, sund cirkulation, lempelse af spændte muskler, lindring af kroniske ryg- og nakkesmerter, lindring fra stress, afslapning og generel vitalitet. Disse fordele er tilgængelige gennem principperne om akupressur, alt sammen i dit hjemlige komfort.

Hvad sker der nøjagtigt, og hvordan fungerer det?
Liggende på måtten får kroppen til at aktivere sin egen selvhelende og smertelindrende kræfter. Først øges blodstrømmen gennem kroppen, dette sker i de første 2 minutter. Blodet pumpes ind i de områder, der hviler på måtten. Som et resultat føles ryggen varm og prikken. Efter ca. 4 til 5 minutter begynder neurotransmitterne i hjernen at producere naturlige kemikalier, såsom endorfiner og oxytocin. Gennem den forbedrede blodcirkulation pumpes de gennem hele kroppen.

Efter en 20-minutters session har kroppen oplevet et markant endorfin-spark. Dette medfører en række ting: muskler i det behandlede område slapper af, spændinger frigøres. Du føler dig helt afslappet og rolig. Ved daglig brug begynder kroppen naturligt at transportere en større mængde endorfiner, den understøtter immunforsvaret, regulerer blodgennemstrømningen og holder kroppen sund.

Flere videnskabelige undersøgelser af fordelene ved akupressur kan findes her

Hvordan ved jeg, at det fungerer?
Akupressur er en langvarig og godt betroet praksis fra østlige rødder. Selvom denne praksis er rimeligt ny i den vestlige verden, går den tilbage 2000 år og er nu vedtaget af velrenommerede praktikere over hele verden. Suki Mat efterligner denne gamle teknik til at gengive fordelene og gøre praksis med akupressur mere tilgængeligt. Hvis du gerne vil lære, hvordan Suki Mat har hjulpet andre med at opleve fordelene ved akupressur, skal du læse deres anmeldelser nederst på denne side.

OM PRODUKTET

Hvordan føles det?
Når du bruger Suki Mat, lægger tusinder af pigge tryk på din hud og muskler. Hvis du kan lide det meste, kan denne oplevelse være ubehagelig og stikkende i starten. Dette vil vare et par minutter, før der opstår en prikkende fornemmelse, der ligner dyb varme, når området varmer. Ubehag fordampes derefter, musklerne begynder at føles afslappede, og spændingerne letter. Denne proces kan føre til følelser af lyksalighed, og i en tilstand af så dyb afslapning kan du endda nikke i søvn. Som mennesker har vi alle forskellige følsomhed over for smerter. For nogle mennesker kan det tage et par minutter at tilpasse sig The Suki Mat, mens det for andre kan tage et par sessioner. Over tid vil du tilpasse dig det oprindelige ubehag, da din krop lærer at reagere lettere på det tryk, som Matten anvender.

Hvordan bruger jeg det?
Suki Mat arbejder på kontakt. Når du placerer måtten mod din krop, udøver piggene pres på din hud. For din første session, start med at påføre måtten på din nakke, skuldre, ryg eller fødder, da disse områder er mest påvirket af spændinger. Imidlertid kan ethvert område af din krop målrettes. Der er ingen grænse for tid eller hyppighed af en Suki-session, og det er helt normalt at falde i søvn på måtten. Vi anbefaler, at du sigter mod 15 minutter eller mere for at opleve den fulde akupressureffekt. I dine første par sessioner kan du bære en tynd t-shirt eller placere en pudebetræk over din Mat, mens din krop tilpasser sig. Dog er bare hud bedst at opleve den fulde Suki-fornemmelse. Brug din Mat på enhver overflade. Almindelige steder inkluderer i sengen, på gulvet, på et sæde eller på en sofa.

Hvor længe og hvor ofte skal jeg bruge Suki Mat?
Vi anbefaler, at du starter med 15 minutter. Hvis du er vant til følelsen, er 20-60 minutter en god guide. Det er dog på ingen måde skadeligt eller usunt at overskride de 60 minutter. Mange mennesker sover på deres måtte, hvilket er helt ufarligt. Og vi anbefaler en regelmæssig - hvis muligt - daglig brug.

Hvad hvis jeg ikke kan lide det?
Vi ønsker, at alle skal opleve fordelene ved The Suki Mat. Derfor tilbyder vi en 30-dages returret. Hvis du er bekymret for, at Suki Mat ikke er det rigtige for dig, skal du føle dig godt til at vide, at du kan sende den tilbage eller bytte den. Læs mere om vores politik i afsnittet om returnering og refusion.

Hjælper Suki Mat med rygsmerter, søvnløshed, hovedpine og andre medicinske tilstande?
Vi fremsætter ingen medicinske krav, men mange mennesker synes, at det hjælper dem på forskellige måder. Vi anbefaler, at du tager råd fra en læge om, hvorvidt de anbefaler det til dig. Hvis du er bekymret, at Suki Mat ikke er det rigtige for dig, skal du føle dig godt til at vide, at du kan sende den tilbage eller bytte den inden for 30 dage.

Vil min vægt påvirke min Suki-oplevelse?
Vi finder ud af, at det er personens niveau af hudfølsomhed, der bestemmer, hvad de føler, ikke deres vægt. Så uanset hvad din vægt er, kan du bruge Matten.

Kan jeg bruge Suki Mat, mens jeg er gravid?
Desværre anbefaler vi ikke brug af Suki Mat til kvinder, der er gravide. Dette skyldes, at visse akupressurpunkter kan bruges til at inducere arbejdskraft. Kontakt altid din læge inden du bruger Mat, hvis du er gravid. Her er nogle interessante oplysninger om akupressur og graviditet, hvis du vil lære mere: http://acupressurepointsguide.com/pressure-points-to-induce-labor/

Kan mit barn bruge The Suki Mat?
Børn har en tendens til at virkelig nyde at bruge The Suki Mat, fordi de slapper af i det meget hurtigt. Det kan hjælpe med at berolige og slappe af dem, hvilket gør det dejligt at bruge efter skoletid eller ved sengetid. Hjælp eller overvåg altid, mens de står på eller slukkes for måtten.

Kan jeg bruge Suki Mat til en medicinsk tilstand?
Hvis du har en alvorlig medicinsk tilstand eller sygdom, anbefaler vi, at du konsulterer din læge, inden du bruger dette produkt.

Der er nogle betingelser, hvor brug af Suki Mat ikke generelt anbefales. Det anbefales ikke at bruge måtten, hvis du har noget af følgende:

Problemer med koagulation, eller hvis du bruger medicin mod koagulering. Suki Mat kan påvirke cirkulationen og kan derfor ikke anbefales til personer med cirkulations- og / eller koagulationsproblemer.

Epilepsi - bekymringen er, at en person kan have et anfald, mens han er på måtten. Betydelig hudskade i anvendelsesområdet - hudtilstander kan forværres af The Suki Mat. Dette inkluderer hudskade, udtalt hudinflammation, store papillomer eller føflekker.

Feber eller anden akut sygdom

Kardiovaskulære tilstande

Thrombophlebitis Neuropati, der har resulteret i tab af sensation eller sensorisk svækkelse

Graviditet - akupressurpunkter bruges undertiden til at inducere fødsel

FRAGT & RETUR

Hvor meget er forsendelsen, og hvor lang tid tager det?
Vi er stolte over at kunne tilbyde Gratis Verdensomspændende Forsendelse til alle ordrer. Leveringstid: 6-15 arbejdsdage, afhængigt af hvor du er i verden. Vi sigter mod at sende alle ordrer fra vores lager inden for 24 timer.

Hvor er min ordre?
Mest sandsynligt er din Suki Mat nu på vej til dig. Desværre kan der undertiden være uventede forsinkelser, men vi beklager, inklusive navne på vores lager og forsendelsespartnere, og tak for din tålmodighed. Du skulle have modtaget en e-mail med dit sporingsnummer, når du har afsluttet din ordre. Du skal modtage en e-mail med sporingsoplysninger inden for 3 arbejdsdage efter afgivelse af din ordre. Hvis du ikke har modtaget et sporingslink, skal du kontakte dem på support@sukimats.dk, så hjælper vi med at finde disse oplysninger.

Jeg er nødt til at ændre min adresse
Når en ordre er placeret, behandles den inden for 24 timer efter modtagelse (ekskl. Weekender). Efter dette punkt er vi ikke i stand til at foretage nogen ændringer i en adresse. E-mail os på supprt@sukimats.com så hurtigt som muligt, hvis du ønsker, at adressen skal ændres.

Jeg vil ændre min ordre
Send os en e-mail så hurtigt som muligt på support@sukimats.dk. Ændringer i din ordre kan ikke foretages, når din ordre er opfyldt.

Du sendte mig den forkerte vare, eller der mangler en vare.
Hvis der har været en fejl i din ordre, bedes du kontakte os via support@sukimats.com, så sender vi den korrekte vare, du har bestilt, sammen med en returbrief + budtaske, så du kan returnere forkerte varer. Angiv altid dit ordrenummer.

RETURER OG UDVEKSLINGER
Utilfreds med dit køb? Ingen problemer! Du kan returnere den til refusion inden for 30 dage efter, at du har placeret din ordre, forudsat at varerne er i samme stand, som da du modtog dem. Restitutionen er de fulde omkostninger ved returnering af Suki-produkter ekskl. Forsendelse. Forsendelsesomkostninger, der afholdes ved returnering af varen til os, refunderes ikke.

Returnerer adresse:
Firmanavn: Suki Mats
Gade: Ruiterijstraat 36
By: Lommel
Postnummer: 3920
Land: Belgien

Kontakt os, inden du sender tilbage. Når varen er modtaget, refunderer vi dig den fulde pris på produktet inden for 2 arbejdsdage.