Gratis levering i dag

Returpolitik


RETUR, BETALINGER & UDVEKSLINGER
Utilfreds med dit køb? Ingen bekymringer! Du kan returnere den til refusion inden for 30 dage efter, at du har placeret din ordre, forudsat at varerne er i samme stand, som da du modtog dem.

Restitutionen er de fulde omkostninger ved returnering af Suki-produkter ekskl. Forsendelse. Forsendelsesomkostninger, der er afholdt med at returnere varen til os, refunderes ikke.

Kontakt os inden du kommer tilbage. På den måde kan vi behandle dit afkast effektivt.

Så snart returpakken er sendt, så send os sporingskoden via e-mail. Så snart artiklen er modtaget, refunderer vi købsbeløbet inden for 2 arbejdsdage. Når du returnerer din ordre, så glem ikke at nævne dit ordrenummer.

Returadresse:

Company name: Suki Mats
Street: Ruiterijstraat 36
City: Lommel
Post code: 3920
Country: Belgium


PUNKTER TABT I TRANSIT / MISTE ELLER STOLENE PAKKER

Ved at bestille fra os accepterer du vores forsendelsestider. De fleste ordrer leveres inden for de fremsatte tidsrammer; eksterne faktorer såsom toldinspektioner kan dog undertiden forårsage forsinkelser. Hvis dine bestillingsforsendelsestider overskrider vores viste tidsramme med 5 arbejdsdage, kan du kontakte os, og vi sender med glæde en udskiftningsordre eller udsteder en fuld refusion.

VIGTIG MEDDELELSE:
Når ordren er sendt, er det ikke muligt at annullere den!

Suki Mats er ikke ansvarlig for mistede eller stjålne pakker, der bekræftes at blive leveret til den adresse, der er indtastet for en ordre. Efter en forespørgsel bekræfter Suki Mats leveringen til den angivne adresse, leveringsdato, sporingsoplysninger og forsendelsesoplysninger for kunden at undersøge.