Gratis levering i dag

VORES MISSION


De helende virkninger af Suki Mat™ inkluderer lindring af stress, søvnløshed og smerter, samt øget energi og generel velvære. Ved at bringe sådanne dybe fordele bliver Suki Mat et kraftfuldt værktøj til at forbedre kvaliteten i vores liv.


Vi tror, ​​at folk er gladere og nyder livet mere, når de har let adgang til brugervenlige værktøjer til selvhelbredelse. Ved at promovere kvalitetsdesign og tilgængelige produkter til mainstream sigter vi så højt som at helbrede verden og gøre Suki Mats™ til det mest anerkendte brand inden for sund livsstil.

Vores hovedprioritet er DIG, DU er vores kunde.. Hvis du har problemer med din ordre, eller hvis du har et spørgsmål om vores produkt, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på support@sukimats.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med at forbedre kvaliteten i dit liv!
Følg os på din foretrukne sociale medieplatform for vores seneste opdateringer:

Den mystiske seng af søm stammede for over 1.000 år siden og blev brugt af guruer i udøvelsen af ​​meditation og helbredelse. Suki Mats™ har skabt en moderne, ergonomisk designet version af den gamle teknologi til at modellere de samme dybe helingseffekter. Med tusinder af ikke-giftige plastiknegle, ufarlige for huden, men med alle de helbredende fordele ved dets legendariske stamfar, bringer Suki Mats™ de selvhelbredende fordele ved behandlinger, såsom akupunktur og massage, ind i hjemmene og arbejdspladserne for mennesker overalt at skabe og opretholde en sund livsstil midt i en moderne verdens stress.

Fra hele verden har vores kunder brugt deres Suki Mat til at afhjælpe en lang række smerteproblemer, herunder kroniske nakke- og rygsmerter, ømme muskler og hovedpine, daglig stress og endda søvnløshed.